A A A
Je bent hier > Een in memoriam: onze collega Ria LaMark

Met verslagenheid hebben we kennisgenomen dat Ria niet meer bij ons is.

 

Ria was voor ons een collega die vertrouwen uitstraalde, de ruste zelve was en haar zaken voor elkaar had. Voor iedereen, van collega tot buurtbewoner en gebruiker van het buurtcentrum was ze heel vriendelijk en heel lief maar ondertussen gebeurde alles zoals Ria het wilde. Ria stond niet graag in de belangstelling. Ze deed wat moest gebeuren en was daarmee een voorbeeld voor iedereen. We zullen haar kostelijke lach, haar rustige ‘no-nonsens’ benadering en haar hart voor de mensen uit de wijk vreselijk missen.

 

Ria je blijft voor altijd in ons hart.

 

Wil je een bericht achterlaten en/of jouw herinneringen over Ria met ons delen? 

 

Jouw bericht/herinnering

 

Jouw naam (niet verplicht)

 

Mogen we jouw bericht gebruiken voor publicatie en/of doorsturen naar haar familie?

 Ja

 Nee

 

 

 

 

 

Met ontsteltenis heb ik vernomen dat Ria er niet meer is. Als voormalig secretaris van een Almeerse vereniging had ik met haar te maken toen ze beheerder van De Draaikolk was. Dat was ongelooflijk plezierig. Ria was altijd vrolijk en hulpvaardig. Ze loste al mijn grote en kleine problemen bij het huren van een ruimte in een handomdraai op. Dat kon via telefoon en internet, maar het liefst ging er gewoon zelf naar toe, want dan had je even een fijn halfuurtje met een leuk gesprek en een hoop gelach. Zelden zo lekker gewerkt met iemand. Een grote schok dat ze is overleden; ik kan het gewoon niet geloven!

Peter Feenstra

-

Ik heb een tijd met Ria in de Inloop samengewerkt. Wat was Ria een fijne, gezellige en bovenal een behulpzame collega. 
Johan van Maare

-

Ria, Wat een vreselijk nieuws. We hebben je ontmoet in het EveNaarHuis. Zo gedreven en sociaal. We zullen je niet gauw vergeten. 

Dora en Annie
-

Lieve Ria, Ik heb je leren kennen in het EveNaarHuis. Ik vond je direct een geweldig mens maar ook een fantastische werker. Eerlijk, direct, behulpzaam en open. Je dacht altijd in oplossingen en kansen. Ook al ken ik je maar kort ik ga je missen en al die vrijwilligers waar je je zo voor inzette ook! Ria ik hoop dat ik je daarboven ooit nog eens tegenkom Ik wens de famillie en kinderen van Ria heel veel sterkte en kracht toe.
Danielle Lanzaat

-

Heel veel sterkte voor een ieder die haar liefhad en heeft gekend
Inge de Ruiter

-

Ik ken Ria al jaren als beheerder van De Inloop. Ik zong bij Colcanto en die oefende daar. Ik heb haar recentelijk meerdere malen in De Ruimte ontmoet. Ik kom daar vaak, ben daar vrijwilliger. Net voor Kerst sprak ik haar voor het laatst in De Ruimte. Ik ben verbijsterd door haar overlijden. Ik wens iedereen veel sterkte

Jos van Ree

 Copyright De Schoor 2023