A A A
Je bent hier > Buurtkracht > Aanmelden Eettafel Warme Winter Actie

 

Wat fijn dat je wilt bijdragen en/of mee wilt eten bij een van de eettafels. Of jouw eettafel wilt aanmelden. Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt.

 

Bijdragen
Op de kaart hieronder vind je de locaties die meedoen. Als je op het pijltje drukt verschijnt het adres en het inlevermoment in beeld. Je hoeft je van tevoren niet aan te melden als je bijvoorbeeld je prei of pot pastasaus inlevert.

 

Mee-eten
Wil je (ook) mee-eten? Kijk dan op het kaartje en klik op het pijltje. Je vindt dat het eetmoment en hoe je je kan aanmelden. Dit gaat via de e-mail of telefonisch. Per locatie kunnen de kosten verschillen. Het zal gaan om een paar euro per maaltijd.

 

Eettafel aanmelden
Wil je je bestaande eettafel of speciaal voor de actie opgezette eettafel aanmelden voor de Warme Winter Eettafel? Vul dan het onderstaande formulier in. We nemen daarna contact met je op. Ook  plaatsen we het op de kaart én je ontvangt begin januari een basis boodschappenpakket.

 

Aanmeldformulier

Naam organisatie:

 

Contactpersoon:

 

E-mailadres:

 

Telefoonnummer:

 

In welke periode organiseer je de eettafel?

van 

 

tot  

 

Op welke dag/tijd vindt jouw eettafel plaats?

 

Waar vindt de eettafel plaats (incl. adres)?

Op welke dag/tijd kunnen bewoners etenswaren komen inleveren?

 

Op welke locatie (incl adres) kunnen bewoners etenswaren inleveren?

 

Moeten bewoners die mee willen eten zich vooraf aanmelden?

 Nee

 Ja, via 

 

Zijn er eventueel bijzonderheden?

 

 Ik ga er mee akkoord dat de medewerkers van het team Buurtkracht van De Schoor, Welzijn in Almere mijn gegevens opslaan en publiceren op hun website

 

 

 Copyright De Schoor 2024