Nieuws > Oproep inzamelingsactie sport en cultuur materialen

Sportmaterialen en materialen om muziek of kunst mee te maken ontbreken regelmatig als kinderen
die het thuis niet zo breed hebben lid zijn van een vereniging. De benodigdheden zijn immers vaak duur. 

Inzamelingsactie
Daarom zet Yvonne Wolff, coördinator van Jeugdfonds Sport & Cultuur, een inzamelingsactie op zodat ook deze Almeerste kinderen kunnen meedoen met de aangeboden activiteiten. 

In Almere zijn 9.000 kinderen die leven op de armoedegrens. Door de corona crisis is de verwachting dat hier nog meer kinderen bij zullen komen. In samenwerking met Echnaton en Focus4Care kan Jeugdfonds Sport & Cultuur het voor kinderen een beetje mooier maken. De inzameling van de materialen zal ervoor zorgen dat nog meer kinderen de weg naar Sport & Cultuur zullen vinden.

Trek je kast leeg en breng het naar het Echnaton
Van 15 tot 18 december kunnen de materialen worden verzameld bij het Echnaton. Er zal een kar staan waar de materialen kunnen worden afgegeven. Ook financiële bijdragen en schenkingen van spullen zijn van harte welkom!

Vanaf dinsdag 5 januari 2021 kunnen alle kinderen terecht van 10.00-14.00 uur bij “Focus4Care” in het Buurtcentrum Cobra, Hildo Kropstraat 8,1328 BC Almere Tussen de Vaarten, om geschikte spullen uit te kiezen en deze gratis mee te nemen. 

Meer informatie is te vinden op de website van Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Of via:
Yvonne Wolff
Coördinator Jeugdfonds Sport & Cultuur Almere
yvonne.almere@jeugdfondssportencultuur.nl
036 -5278500
06 - 36289339

 

 

 

 

 

Aanwezig op: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.© De Schoor, Welzijn in Almere | Haagbeukweg 153 | Postbus 1220 | 1300 BE Almere | Telefoon 036 - 52 78 500 | E-mail: info@deschoor.nl