Nieuws
Zomersluiting buurtcentra
Verschillende buurtcentra sluiten deze zomer hun deuren. Wilt u meer weten over deze sluiting? Lees dan verder.
Lees verder

Biljartgroep zoekt nieuwe spelers
De biljartgroep van het Filmwijkcentrum heeft plek voor nieuwe spelers! Lijkt het u wel wat? Loop langs op een donderdag. Er wordt (biljart over de klok) gespeeld van 10.00 tot 16.00...
Lees verder

Weblog Lucia Fer: Van een vlucht naar Holland....
Onze collega Lucia Fer is opbouwwerker in het wijkteam in Tussen de Vaarten. Via blogs vertelt zij over haar ervaringen die zij tijdens haar werk opdoet. Stuk voor stuk indrukwekkende verhalen.
Lees verder

VakantieFUN 2019
Ook deze zomervakantie is er weer VakantieFUN voor Almeerse kinderen. Nieuwsgierig? Download hier het complete programmaoverzicht! Liever een papieren overzicht? Haal die dan op bij de jeugdlanden,...
Lees verder

Summervibes 2019
Zomervakantie! En dat betekent tijd voor leuke activiteiten. Ons jongerenwerk organiseert in de verschillende Almeerse stadsdelen bijna elke dag wel iets. Hieronder staat een overzicht van alle activiteiten.
Lees verder

Sommige Repaircafés open tijdens de zomervakantie
Niet alle Repaircafés in Almere zijn gesloten deze zomer. De cafés in oa Kruidenwijk, Tussen de Vaarten, de WisseWasjes en Waterwijk gaan in de zomermaanden door. U komt toch ook gewoon?
Lees verder

Rommelroute 2019 in Almere
Benieuwd naar de schatten die in de schuren en op zolders in Almere verstopt liggen? Kom dan gezellig langs bij de deelnemers van de Rommelroute 2019. Vanaf zaterdag 31 augustus weer elke zaterdag en zondag in een buurt of wijk van Almere.
Lees verder

Jeugdland Haven maakt zich op voor verhuizing met verkoop materialen
Jeugdland Haven bestaat al 40 jaar en natuurlijk hebben we in al die jaren heel wat spullen verzameld. Niet alles kunnen we meenemen naar het nieuwe terrein. Daarom verkopen we deze spullen voor bodemprijzen op zaterdag 24 augustus tussen 12.00 en 15.00 uur.
Lees verder

Informatiebijeenkomst Spraakafzien en Gebaren(taal)
Bent u zelf slechthorend of iemand in uw omgeving en heeft u altijd al iets willen doen om uw communicatie te verbeteren? Kom 10 september naar de bijeenkomst....
Lees verder

Mini Buitenspeeldag Playground Stedenwijk
Op woensdag 25 september organiseren wij een groot speelfeest voor kinderen 0 t/m 6 jaar. Tussen 09.30 en 11.30 uur zijn alle kinderen van harte welkom op de Clarence Seedorf Playground in Stedenwijk. Er zijn allerlei leuke activiteiten en deelname is gratis. Kom ook!
Lees verder
© De Schoor, Welzijn in Almere | Haagbeukweg 153 | Postbus 1220 | 1300 BE Almere | Telefoon 036 - 52 78 500 | E-mail: info@deschoor.nl