Nieuws
Groot succes voor DIMT!
De jongeren van het project DIMT (Dit is mijn Talent) hebben de afgelopen periode hard gewerkt aan hun voorstelling FAME! Zang... dans... theater... lightspots on! Teksten schrijven, een show ...
Lees verder

Chill & Fun tijdens de voorjaarsvakantie
In Almere Haven, Almere Buiten en Almere Stad Oost organiseert het jongerenwerk tijdens de Voorjaarsvakantie weer Chill & Fun. Eten, schaatsen, chillen, Anime Club en nog veel meer!
Lees verder

Geslaagde start VVE workshops
Woensdag 7 februari zijn onze Coaches VVE gestart met onze eerste workshop van dit jaar.  De groep van 33 deelnemers bestond uit een gemengd gezelschap van verschillende niveaus...
Lees verder

Escaperoom4kids bij De Droomspeelbus
De Droomspeelbus is altijd op zoek naar nieuwe sport- en spelactiviteiten. De afgelopen week organiseerden onze collega's van de Droomspeelbus voor het eerst een Escaperoom4kids.  Wat ...
Lees verder

Kidsfeest in Poort
Op dinsdag 27 februari organiseren we samen met Kleur in Cultuur en Out of the Box een gezellig kidsfeest in buurtcentrum Amerika in Almere Poort. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Frank Timmerman (timmerman@deschoor.nl) of Sandra Dobbelaar (dobbelaar@deschoor.nl).
Lees verder

Sportactiviteiten tijdens de voorjaarsvakantie in Almere Haven
Onze buurtsportcoach in Almere Haven organiseert deze voorjaarsvakantie sportieve activiteiten. Maandag 26 februari op de Meergronden, dinsdag 27 februari op de Loofhut. Doe je mee?
Lees verder

Anime Club in de voorjaarsvakantie
In jongerencentrum Place 2B kun je op 26 februari deelnemen aan de Anime Club! Tussen 14.00 en 17.00 uur kun je Anime tekenen, Anime games spelen, Manga's lezen, Anime movies bekijken en met de vrienden Anime bespreken. Een dag om nooit te vergeten!
Lees verder

Sportief in het voorjaar
Op dinsdag 27 februari kun je in buurtcentrum De Wieken in Almere Buiten komen meedoen met sporten, knutselen en koken als je tussen de 6 en 14 jaar bent. Tijd: 13.00 tot 15.30 uur, deelname is gratis. Kom je gezellig mee doen?
Lees verder

Vakantieactiviteiten MultiClub
In Multi-Club Het Karwij kun je in de voorjaarsvakantie deelnemen aan leuke activiteiten. Meer weten? Kijk dan op de pagina.
Lees verder

Vakantieactiviteiten op de jeugdlanden
Tijdens de voorjaarsvakantie zijn de jeugdlanden open van woensdag t/m zaterdag van 10.30 tot 17.00 uur. Vaak zijn er extra activiteiten!
Lees verder
© De Schoor, Welzijn in Almere | Haagbeukweg 153 | Postbus 1220 | 1300 BE Almere | Telefoon 036 - 52 78 500 | E-mail: info@deschoor.nl