A A A
Je bent hier > Activiteiten > Ik zoek een activiteit / beweging en sport / ShuffleSports

ShuffleSports is een kosteloze activiteit voor 1e en 2e jaars leerlingen van het VMBO op de Meergronden. ShuffleSports is een initiatief vanuit NOC*NSF met als doel om meer jongeren in beweging te krijgen.

Dit project richt zich specifiek op jongeren op het VMBO. Om dit doel na te streven werkt NOC*NSF samen met jongeren, scholen en gemeenten in heel Nederland, waarbij Almere de eerste pilot gemeente is.

 

Op dit moment vindt er geen Shuffle Sport plaats. Wellicht dat dit in de toekomst een vervolg krijgt. 
Heb je (als onderwijsinstelling) belangstelling voor deze activiteit? Laat het ons weten!

 

Bij ShuffleSports draait het niet om prestatie, winnen en beter zijn dan een ander, maar om onderuit te gaan en plezier maken met andere jongeren. Er worden altijd elementen uit twee verschillende sporten gecombineerd, zodat iets geks en nieuws ontstaat wat nog nooit iemand heeft gedaan. Jongeren hoeven zich niet te vervelen, want na een blok van een aantal weken kunnen ze namelijk weer een andere ShuffleSport kiezen.

 

De lessen worden verzorgd door Team Sport van De Schoor. 

Wij bieden ook drie keer in de week PauzeSport aan op de school, op deze manier is er een ruim sportaanbod op de Meergronden. De leerlingen bij Pauzesport worden ook uitgenodigd om mee te doen met ShuffleSports.

 

Voor vragen over het project kun je terecht bij de Buurtsportcoach van Almere Haven, Niels van der Steen, via nvandersteen@deschoor.nl of 06-36168971. 

 Copyright De Schoor 2023