A A A
Je bent hier > Activiteiten > Ik zoek een activiteit / voor senioren / GrandCafe WIJS

Ontmoeten en ondernemen
GrandCafé WIJS in Corrosia, Almere Haven, is er voor mensen die op leeftijd zijn en door fysieke beperkingen of zorgbehoefte weinig de deur uitkomen. GrandCafé WIJS biedt u de mogelijkheid om actief en ondernemend te blijven. Heeft u behoefte aan het ontmoeten van mensen? Een activiteit of een workshop te volgen? Nieuwe vaardigheden te ontwikkelen of uw talenten te delen? Dan is Grandcafe WIJS dé ontmoetingsplek voor u. 

 

Wat kunt u verwachten?
De gasten van GrandCafé WIJS kunnen deelnemen aan een lunch en genieten van een gevarieerd programma op het gebied van beweging, creativiteit, computer, spel, kunst, muziek en literatuur. Ook organiseren we workshops of korte excursies en besteden we aandacht aan geheugentraining. Er is veel ruimte voor ontmoeting en individuele behoeftes. De begeleiding is in handen van een team enthousiaste vrijwilligers en een professionele coördinator.

     

Openingstijden
GrandCafé WIJS is twee dagdelen geopend: maandag- en donderdagmiddag van 12:00–15:30 uur.

 

Eigen bijdrage
Maandag: wij vragen een eigen bijdrage van €4,-. Hierin zijn koffie, thee, lunch en de meeste activiteiten inbegrepen.
Donderdag: wij vragen een eigen bijdrage van €5,-. Hierin zijn koffie, thee, een warme maaltijd en de meeste activiteiten inbegrepen.

 

Meer informatie of aanmelden
GrandCafé WIJS is een initiatief van De Schoor in samenwerking met De Zorggroep en is gevestigd in gebouw Corrosia, Markt 39 Almere Haven. Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met Christa van der Eijken, cvandereijken@deschoor.nl of tel. 06-39839254.

 

Aanmelden voor Grandcafé WIJS kan zonder indicatie of verwijzing en kan door uzelf of door uw verzorger/mantelzorger worden gedaan.

 

GrandCafé Wijs wordt mede mogelijk gemaakt door:Copyright De Schoor 2024