A A A
Je bent hier > Nieuws > Spotlight vacature maatschappelijk werker

Regelmatig zijn we op zoek naar nieuwe collega's.

Deze week zetten we de vacature maatschappelijk werker in de spotlight.

 

Door de groei van de stad Almere en de daarbij behorende welzijnsvraagstukken zijn wij op zoek naar maatschappelijk werkers.


Wil jij je verder specialiseren en aan de slag met afwisselende en uitdagende casuïstiek in Almere? Kom dan werken als maatschappelijk werker bij De Schoor en draag samen met betrokken collega’s bij aan versterking van zelf- en samenredzaamheid.

 

 

Je komt te werken in een divers wijkteam met verschillende specialismen (opbouwwerk, clientondersteuning, algemeen maatschappelijk werk, vrijwilligerswerk. informele zorg en WMO). Er is ruimte om met elkaar te sparren en de verschillende casussen te bespreken. Samen met je collega’s bedienen jullie de wijk en inventariseren ondersteuningsvragen van bewoners. Om de hulpvraag te inventariseren ga je met de betrokkenen en de mensen in hun omgeving in gesprek. Hierbij maak je gebruik van motiverende gespreksvoering. Gezamenlijk stellen jullie een plan van aanpak op, waarbij je informatie en advies geeft. Soms is kortdurende ondersteuning van belang en waar nodig verwijs je door. Bij al deze werkzaamheden staat voor jou het perspectief van de bewoner voorop.

 

Meer weten over deze of andere vacatures? 

Kijk op www.werkenbijdeschoor.nl.Copyright De Schoor 2022