Bekijk deze e-mail in de browser
 
Nieuwsbrief voor netwerkpartners
April 2022 - nummer 8
 

Inhoud

Aflevering 9 is een volledig 'fysiek' opgenomen editie van In Almere! Over leren en werken.


Met wat je leert als brandstof voor groei. Brandstof richting een mooie toekomst, waarin je kunt gaan doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Maar zowel voor leren als werken geldt; je moet er wel wat voor doen. Soms gaat dat, door allerlei omstandigheden in het leven, minder goed dan je wenst. Hoe kom je dan verder? Wie gaat er naast je staan? En als het leren wél naar wens gaat, en je stage gaat lopen, hoe helpt de stage je dan verder in je ontwikkeling?


Ik ga erover in gesprek met trajectbegeleider Marco van Schaik van Learn2Work en deelnemer CJ. Over de kracht van dichtbij zijn en een extra stap zetten. Met Janneke van Vondel, trajectbegeleider bij de projecten Moms4Moms en #Perspectief. Over het belang van (h)erkenning van wat je wél kan. Zodat je jezelf weer terug kunt vinden.
En met stagiaire Amber Terburg over lerend werken of werkend leren.
Of zoals Gandhi het ooit zei: Leef alsof u morgen moest sterven. Leer alsof je voor altijd leeft.

 

Veel luisterplezier!


www.deschoor.nl/podcast

Ook voor onze organisatie is het vinden van nieuwe collega’s momenteel een flinke uitdaging. Op www.werkenbijdeschoor.nl plaatsen we regelmatig onze nieuwe vacatures.

Ken je mensen met een sociaal hart die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging?

Verwijs ze dan naar onze website!

Voor Buurtkracht en het Initiatievenbureau hebben we meer dan 200 blikken Vrijheidssoep gekregen. Deze blikken soep zijn gratis en bedoeld om mensen met elkaar in contact te brengen en het tijdens een “maaltijd” te hebben over vrijheid.
Ken je initiatieven die belangstelling kunnen hebben hiervoor? Soep aanvragen kan via https://forms.gle/KnyaKHa8ZUsoUmAr7
De blikken soep kunnen in de week van 3 mei opgehaald worden bij het bestuursbureau aan de Haagbeukweg.


Heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen via buurtkracht@deschoor.nl


© De Schoor 2022
privacyreglement
Wie geen prijs stelt op deze nieuwsbrief kan zich hier afmelden.
De Schoor, Welzijn in Almere