Senioren > Actief ouder worden in de jongste stad van Nederland!

Het seniorenwerk in Almere richt zich op alle senioren in de stad. Senioren die iets willen bijdragen of hun talenten willen inzetten voor de stad en haar bewoners. Senioren die vereenzaamd zijn of in een isolement dreigen terecht te komen. De Schoor organiseert samen met heel veel (senior) vrijwilligers allerlei activiteiten en projecten waaraan u deel kunt nemen. Natuurlijk bestaan er al fantastische initiatieven, zowel van De Schoor als van partners in het sociale veld. Het is de kunst deze initiatieven zoveel mogelijk met elkaar te verbinden.

Via de submenu's aan de linkerkant van dit scherm, vindt u meer informatie over verschillende projecten voor Almeerse senioren.

Het senioren werk geeft ook maandelijks de digitale nieuwsbrief 'AlmerePlus uit' met actuele ontwikkelingen en een kalender met activiteiten. Wilt u zich hiervoor aanmelden? Klik dan hier.

Contactpersonen voor senioren

Soraya Koning
T: 06 4274 1970 / E: Koning@deschoor.nl

Coördinator GrandCafé WIJS

Aandachtsgebied: Almere Haven

Mariëtte Alberda
T: 06 5242 0105 / E: alberda@deschoor.nl    

Coördinator Meer Bewegen voor Ouderen

Aandachtsgebied: Almere Stad West

 


vlnr: Mariëtte Alberda en Soraya Koning.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.
 

© De Schoor, Welzijn in Almere | Haagbeukweg 153 | Postbus 1220 | 1300 BE Almere | Telefoon 036 - 52 78 500 | E-mail: info@deschoor.nl