Accommodaties > Informatie over gebruik van ruimtes en buurtcentra

De buurtcentra zijn toegankelijk voor alle Almeerders. Als u een activiteit wilt organiseren voor een groep of als u als bedrijf of organisatie gebruik wilt maken van een zaal voor een vergadering, neem dan contact op met het centrum van uw keuze.

Belangrijk: de buurtcentra mogen NIET worden gebruikt voor feesten en partijen van persoonlijke aard (verjaardagsfeesten, bruiloften e.d.).

U vindt de adressen van onze buurtcentra op deze website.

Onderstaand vindt u de tarieven van ruimten in buurtcentra in de tarievenwijzer.

Tarievenwijzer 2018

De voorwaarden vindt u in onderstaand documenten:

Voorwaarden voor gebruik 2017 (versie juni 2017)

Voorwaarden voor gebruik voor De Glasbak, theater en cultureel centrum (versie januari 2017)

 

VERHOGING TARIEVEN ALCOHOLHOUDENDE
DRANKEN PER SEPTEMBER 2018

De Schoor vindt een gezonde leefstijl belangrijk. Het
team buurtcentra heeft in het kader van dit thema het aanbod van minder gezonde artikelen al aangepast. Daarnaast hebben we samen met een aantal bezoekers en vrijwilligers het alcoholbeleid besproken en besloten een aantal aanpassingen te doen.

Vanaf september 2018 gaan de prijzen van álle alcoholhoudende dranken omhoog richting marktconforme tarieven. We hopen hiermee een gezonde leefstijl te bevorderen en bezoekers er nog meer bewust van te maken dat alcoholhoudende dranken geen gezonde keuze zijn.

We hebben de afgelopen maanden al stappen gezet: alle reclameuitingen over alcohol op bijvoorbeeld klokken en  dienbladen zijn weggehaald. In de maand maart deden de buurtcentra mee aan de landelijke actie IkPas. © De Schoor, Welzijn in Almere | Haagbeukweg 153 | Postbus 1220 | 1300 BE Almere | Telefoon 036 - 52 78 500 | E-mail: info@deschoor.nl