Nieuws > Extra avondvoorstelling 'Ja zuster Nee zuster'

Theatergroep Spotlight van Triade bestaat inmiddels één jaar. De allereerste voorstelling hebben de acteurs met kerst gegeven. Dit was voor een bescheiden aantal mensen. Nu zij sinds februari De Glasbak hun thuisbasis mogen noemen, is de mogelijkheid er om voor een groter publiek op te treden.

Maanden hebben ze flink gestudeerd aan de voorstelling ‘Ja zuster Nee zuster’. Om het plaatje compleet te maken, zijn ze een samenwerking aangegaan met Het Talentenpalet een koor bestaande uit mensen met en zonder beperking. Deze samenwerking belooft heel veel moois.

Zo veel moois zelfs dat de middagvoorstelling op 23 september binnen een week was uitverkocht. Daarom is besloten om een tweede voorstelling te plannen op 23 september om 19.00 uur.

 

Fotograaf: Wilma van Breemen Theatergroep Spotlight - Triade
 

 

 

 

 

 

Alle bekende liedjes uit de hitserie komen voorbij: Duifies, M’n opa, De kat van ome Willem en wat denkt u van Twips!? Lekker genieten en meezingen met deze gouden ouden.

Kaarten kosten 5 euro per stuk en zijn nog beschikbaar voor de avondvoorstelling van 19.00 uur in Theater en Cultureel Centrum De Glasbak aan de Lierstraat 21 in Almere Muziekwijk.

Reserveren kan via de email: spotlight-theater@triade-flevoland.nl. Bellen kan ook met: 06-83807927

 klik op de poster om te vergroten© De Schoor, Welzijn in Almere | Haagbeukweg 153 | Postbus 1220 | 1300 BE Almere | Telefoon 036 - 52 78 500 | E-mail: info@deschoor.nl