Nieuws > Mamacafé EveNaarHuis - programma najaar 2018

Jeugdgezondheidszorg Almere organiseert mamacafe’s op een aantal locaties in Almere. 

Het Mamacafé is er voor alle moeders en aanstaande moeders uit Almere. Elke bijeenkomst wordt iets verteld over onderwerpen die raken aan het ouderschap en zwanger zijn, zoals bijvoorbeeld: voeding, pijnstilling en angst, eenouder gezinnen, motoriek van de baby, de kinderpoli en andere interessante onderwerpen. Bij het Mamacafé is ook altijd een lactatiekundige aanwezig om vragen over borstvoeding te beantwoorden.

Wat het natuurlijk extra leuk maakt, is dat je meteen andere (kersverse) moeders ontmoet, misschien ook wel bij jou uit de buurt. Een goede manier om je sociale netwerk te vergroten! Uiteraard zijn ook papa's, opa's en oma's en andere verzorgers welkom.

Kom je ook naar het Mamacafé?
In 2018 is er Mamacafé in de ontvangstruimte van het EveNaarHuis op 5 en 26 september​, 17 oktober, 14 november en 12 december op woensdag van 10.00 tot circa 11.30 uur. Hieronder het programma tot en met het eind van dit jaar:

 

 

 

 

 

 

 

 

 klik op de afbeelding om te vergroten

 

 

 

 

 


 

Andere locatie Mamacafé
Het Mamacafé wordt ook elke drie weken op woensdag gehouden in gezondheidscentrum Castrovalva in Tussen de Vaarten van 10.00 - 11.30 uur.

Voor meer informatie: www.jgz.nl© De Schoor, Welzijn in Almere | Haagbeukweg 153 | Postbus 1220 | 1300 BE Almere | Telefoon 036 - 52 78 500 | E-mail: info@deschoor.nl