A A A
Je bent hier > Voor Netwerkpartners > Team:Fit Almere

De gemeente Almere, de GGD Flevoland, De Schoor, Welzijn in Almere en Team:Fit hebben de handen ineengeslagen. Samen zetten wij ons in om zoveel mogelijk sportverenigingen kosteloos te ondersteunen bij het creëren van een gezondere sportomgeving.

 

Team:Fit is de landelijke werkwijze waarmee JOGG zich inzet voor een gezondere sportomgeving. Emmy van Maurik (De Schoor, Welzijn in Almere), Angelique van Tilburg (De Schoor, Welzijn in Almere) en Kenny Kersjes (Team:Fit coach Provincie Flevoland), helpen bij het gezonder maken van het voedingsaanbod in sportkantines en horeca van sportaccommodaties. Daarnaast is er vanzelfsprekend aandacht voor een rookvrij sportterrein en verantwoord alcoholgebruik.

Maak je sportvereniging stap voor stap gezonder met Team:Fit Almere

Na een goede training of fanatieke wedstrijd gaat er niets boven samen nagenieten in de kantine of op het terras. Team:Fit is hierbij de werkwijze waarmee JOGG zich inzet voor een gezondere sportomgeving, onder andere door het voedingsaanbod in sportkantines en horeca van sportaccommodaties gezonder te maken. Daarnaast is er aandacht voor een rookvrij sportterrein en verantwoord alcoholgebruik. Bij sportevenementen gaan we voor een gezonder voedingsaanbod en gezondere sportsponsoring. Ontdek hoe leuk het is en ga ervoor met zijn allen! Binnen Team:Fit werken we samen met o.a. NOC*NSF, sportbonden, verenigingen en gemeenten.

 

Onze coaches staan voor je klaar 
Jullie sportlocatie gezonder maken is makkelijker dan je denkt. Meld je kosteloos aan bij Team:Fit. Wij helpen je op weg naar een gezondere sportomgeving. De Team:Fit Coach helpt jullie met het toevoegen van gezonder aanbod, leert je hoe je leden kan betrekken en laat zien hoe je ook de clubkas financieel gezond houdt. Daarnaast kunnen jullie aan de slag met een rookvrij sportterrein en het opstellen van verantwoord alcoholbeleid. Bespreek je ideeën met jullie Coach.

 

Emmy van Maurik evanmaurik@deschoor.nl 06-14 88 90 68
Angelique van Tilburg avantilburg@deschoor.nl 06-52 42 04 65

 

Bekijk alvast hier de flyer!Copyright De Schoor 2023