A A A
Je bent hier > Locaties > Locaties Almere Stad / De Glasbak, theater en cultureel centrum

De Glasbak, theater en cultureel centrum

 

Lierstraat 21

1312 JZ  Almere

Tel. 036 - 5464895

E-mail glasbak@deschoor.nl

Facebook: https://www.facebook.com/TheaterDeGlasbak/

Website: www.deglasbak-almere.nl (op dit moment wordt er achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe website. Tot die tijd kun je op deze pagina terecht)

 

Sociaal verbinder: Inge Nijenhuis 

Programmeur: Willemijn Steenbakkers

 

Een theater en verzamelgebouw voor podiumkunstenaars van amateur tot beroeps, van jong tot oud. Een schitterend kleurrijk cultureel centrum waar verschillende disciplines samensmelten. Wij activeren Almeerders zelf cultureel te gaan ondernemen en ondersteunen hun daarbij, waar nodig.

 

Podiumkunstenaars van elk niveau en alle leeftijden kunnen bij ons repeteren en uitvoeringen geven.

 

Meer informatie?

 

Klik dan hier om de algemene flyer over dit centrum te downloaden.

 

Weten welke vaste activiteiten er plaats vinden in dit centrum? Kijk dan in de rubriek "Ik zoek een activiteit / In de buurtcentra".

 

Eenmalige en kortdurende activiteiten vind je in de kalender op de homepage.

 

"Theater en cultureel centrum De Glasbak
              Waar anders?"

contactpersoon
Inge Nijenhuis

 

 

The Jaeger Experiment brengt jazz naar Theater De Glasbak!
Op 12 april 2024 kan je genieten van de betoverende klanken van jazztrio ‘The Jaeger Experiment’. Gevormd aan het HKU Conservatorium in Utrecht, staat dit dynamische trio garant voor een avond vol muzikale ontdekkingen.


The Jaeger Experiment bestaat uit de getalenteerde Kim Jaeger aan de piano, de bedreven Marre de Graaff op de elektrische bas en de ritmische virtuoos Christian Palmieri op drums. 
Oorspronkelijk bijeengekomen om de composities van Kim te verkennen, heeft het trio een unieke synergie ontdekt die hun muziek een eigen identiteit geeft. Hun geluid weerspiegelt een smeltkroes van invloeden, variërend van jazz tot Latijns-Amerikaans, Afrikaans, flamenco en Braziliaans. Dit resulteert in een levendige mix van gestructureerde composities en spontane creativiteit, waardoor ze opvallen in de hedendaagse jazzscene.
Tickets voor dit betoverende optreden zijn verkrijgbaar voor slechts €12,50 per stuk, inclusief een welkomstdrankje om de avond te beginnen. 


Kaartverkoop gaat via Eventbrite. Voor meer informatie, neem contact op met Theater De Glasbak via aanmeldingendeglasbak@deschoor.nl  
 Copyright De Schoor 2024