A A A
Je bent hier > Activiteiten > GO75+: serieuze hulp bij eenzaamheid

Je verbonden voelen is voor iedereen belangrijk en juist in deze tijd is dit zo moeilijk. Bent u boven de 75 jaar en heeft u last van eenzaamheid? Dan is Goed Ontmoet 75+ misschien iets voor u! Goed Ontmoet 75+ biedt ondersteuning aan 75-plussers die last hebben van eenzaamheid en daar verandering in willen.

 

Hoe werkt het?
U wordt gekoppeld aan een vrijwilliger waarmee u wekelijks contact heeft. Een vrijwilliger van Goed Ontmoet 75+ gaat samen met u op zoek naar wat er voor u nodig is om de situatie te veranderen. Onze vrijwilligers zijn getraind om mensen te ondersteunen die last hebben van eenzaamheid.

 

Wij bieden u:
• Een vrijwilliger die bij u past 
• Een vrijwilliger die luistert en met u meedenkt 
• Die u een jaar lang ondersteunt en handvatten aanreikt om de eenzaamheid nu en in de toekomst
  zelf aan te pakken

 

Wilt u (weer) meer plezier in het leven? En staat u ervoor open om nieuwe dingen uit te proberen? Neem dan contact op met Noortje Huisman: go75@deschoor.nl  of bel 06-20158782.

 

Vrijwilligers gezocht
Lijkt het u fijn om een 75-plusser een jaar lang te ondersteunen en bent u twee uur per week beschikbaar? Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden als vrijwilliger aan de slag te gaan bij Goed Ontmoet 75+. 

Goed Ontmoet 75+ is een gezamenlijk project van Humanitas Almere en De Schoor, Welzijn in AlmereCopyright De Schoor 2021