A A A
Je bent hier > Kalender > Start van het nieuwe theaterseizoen in theater en cultureel centrum De Glasbak

Op zaterdag 21 september van 14:00 tot 18:00 uur markeert theater De Glasbak de start van het nieuwe theaterseizoen met een middag vol cultureel vermaak. Het Almeerse publiek is van harte welkom om deel te nemen aan een deze bijzondere middag. Ontdek het diverse programma van De Glasbak, volg workshops en bewonder verschillende voorstellingen. Geniet van muziek, ontspan op het springkussen en laat je onderdompelen in een sfeer van lekkere hapjes, gezelligheid en samenzijn.

 

Odeke de Jong, medepresentator van het radioprogramma 'Studio Flevoland' op Omroep Flevoland, is de moderator van deze middag! Odeke geeft een inkijkje in de culturele programmering van het theater waaronder de finalistentour van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival, Glasbak Got Talent ‘Kids Edition’ en het duo Leistra en Van Baest met liedjes van Harrie Bannink als ‘Ja zuster, nee zuster’ en ‘Nikkelen Nelis’. 

 

Daarnaast brengen leerlingen en deelnemers van diverse creatieve verenigingen binnen De Glasbak hun talenten ten gehore. Wellicht wordt je dochter of zoon geïnspireerd om na het zien van de optredens of het bijwonen van een workshop zelf te gaan zingen of viool te leren spelen.


De toegang is gratis! Kom langs en laat je verrassen door een middag vol cultureel plezier. 
 Copyright De Schoor 2024