A A A
Je bent hier > Nieuws > Nieuwe buurtsportteams in 2024 

De gemeente Almere gaat per 1 januari 2024 een wijziging in het sport- en beweeglandschap met betrekking tot het sportbuurtwerk doorvoeren met als doel om het sport- en beweegaanbod in Almere te optimaliseren en beter af te stemmen op de wensen en behoeften van de inwoners. Na een openbare aanbestedingsprocedure is de opdracht ‘Buurtsportteams Almere’ voor de jaren 2024-2026 verstrekt aan Talent in Opleiding voor de gebieden Almere Stad-West en Almere Hout/Haven/Poort en aan Sportimpuls voor Almere Stad-Oost en Almere Buiten.

 

De buurtsportteams zetten zich in om inwoners een plezierige sport- en/of beweegervaring te geven, zodat Almere in uiteindelijk 2040 de gezondste generatie ooit heeft. De teams organiseren, ondersteunen en bieden sport- en beweegactiviteiten aan op basis van wat de mensen nodig hebben en wat de samenleving vraagt.

 

Contactgegevens en verdere informatie over de buurtsportteams zijn te vinden op almere.nl/sport.

 

Dit betekent dat de buurtsportcoaches van De Schoor de komende weken hun activiteiten in Poort, Haven en Stad Oost afronden en per januari 2024 overdragen aan de nieuwe buurtsportteams. Voor vragen kun je tot het eind van het jaar terecht bij de huidige buurtsportcoaches, te bereiken via De Schoor, tel. 036-5278500.
 Copyright De Schoor 2024