A A A
Je bent hier > Kalender > Kennismaking Workshop In Je Kracht

Wijkwerkers May Lin Brown (opbouwwerker De Schoor) & Bente van Es (consulent MEE) geven workshops om mensen met een zware rugzak in de kracht te zetten. De workshop zijn 8 weken op een vaste dag en tijd in de week. In die tijd leggen de deelnemers hun pijn op tafel en werken we met elkaar vandaaruit naar verzachting en kracht. Dit doen we door tools aan te reiken voor rust, innerlijke kracht, evenwicht en bewustwording. Het omarmen van de kwaliteiten staat centraal. Het eindproduct is een krachtboard dat ze mee naar huis kunnen nemen waar ze visueel op hebben gemaakt wat ze willen aantrekken. We doen meditaties in de groep en verstevigen zelfvertrouwen. De sfeer is samen, veilig en betrokken. Hierdoor wordt er op het diepste niveau gedeeld waar men tegenaan loopt. Op deze diepe pijnen laten we licht schijnen. We leren de deelnemers hoe ze hun gedachten kunnen versterken en positiever kunnen maken. We helpen ze om zelfredzamer te worden, grenzen te bewaken en zichzelf op 1 te zetten. Het zijn creatieve workshops waar we op verschillende wijze innerlijke kracht creëren. Zo oefenen we met gesprekken die ze lastig vinden en bekijken we bewezen methoden die transformatie laten plaatsvinden. Ze krijgen ook opdrachten mee naar huis, zodat ze de tools waar we mee werken ook echt leren integreren in hun leven. De deelnemers zijn erg enthousiast wat de inhoud van de workshops betreft en ook wat de kracht van de groep met ze doet. Iedereen is open en ze leren veel van elkaar.

 

Voorproefje Workshops In Je Kracht - eenmalig donderdag 30 maart 10.00-13.00 uur.

Als deelnemers benieuwd zijn wat ze kunnen verwachten tijdens de Workshops starten we met een eenmalige Workshop waar diverse elementen van de Workshops in terug komen. Dit is een eenmalige Workshop van 3 uur. Thema’s: In Je kracht komen. Kwaliteiten omarmen. Elkaar versterken. Mocht het passen dan kun je je aanmelden voor de nieuwe serie van 8 workshops die start op donderdag 4 mei.

 

Nieuwe workshops In Je Kracht - donderdag 4 mei t/m donderdag 22 juni - 10.00-12.30 uur.

Omdat de workshops succesvol zijn gaan Bente en May Lin weer beginnen met een nieuwe groep. We doen dit op een rustige locatie, omdat we bijvoorbeeld ook werken met meditaties. De groep kan maximaal uit 8 personen bestaan, zodat we de veiligheid bewaken. Ook is het belangrijk dat men zich echt kan conformeren aan de data. We starten 4 mei, het zijn 8 sessies van 2,5 uur. Het is vanaf 4 mei elke donderdag tussen 10:00-12:30 uur. De laatste workshop is op 22 juni. De locatie is buurtcentrum De Draaikolk.

 

Aanmelden kan bij Bente van Es, consulent van Stichting Mee b.vanes@meeijsseloevers.nl/ 06-30990475 en bij May Lin Brown, opbouwwerker bij De Schoor. M.brown@deschoor.nl/ 06-28533629. Beiden zijn we ook werkzaam als wijkwerker in het Wijkteam Waterwijk/Verzetswijk en Tussen de Vaarten.

 

Bekijk hier de flyerCopyright De Schoor 2023