Senioren > Parkinson Café

Parkinson Café Almere is een trefpunt voor mensen met de ziekte van Parkinson, hun partners, mantelzorgers, familie en kennissen.
Bent u nog niet eerder in het Parkinson Café Almere geweest? U denkt misschien dat wij alleen bezig zijn met de negatieve kanten van onze ziekte? Dat er misschien een treurige sfeer heerst? U wilt niet in een negatieve spiraal terechtkomen?

Wij dus ook niet!

Wij geven informatie en ondersteuning in een positieve sfeer. Wij zijn vooral bezig met wat wél kan! Kernwoorden zijn: Ervaring en Informatie uitwisselen, Nieuwe contacten, Ontspanning, Positiviteit. Bekijk het met eigen ogen! Kom gerust vrijblijvend een keertje kijken!

De activiteiten zijn gratis voor leden en als er nog plaats over is, betalen niet-leden € 5,-.
Alle bijeenkomsten zijn op de tweede dinsdag van de maand in Filmwijkcentrum, (behalve de boottocht) van 13.30 tot 15.30 uur, Walt Disneyplantsoen 76, Almere.
Bereikbaar met openbaar vervoer buslijn Dansmetro 5 en regiolijnen 159, 322, 323 en 324  halte Walt Disneyplantsoen. Voor de deur gratis parkeerplaatsen.

Aanmelden kan op de inschrijflijsten bij de maandelijkse bijeenkomsten. Daar kunt u vooruit betalen. Aanmelden kan ook via info@parkinsoncafealmere.nl ; wilt u wel uw telefoonnummer melden?

Het Comité van het Parkinson Café Almere organiseert vanwege corona momenteel geen bijeenkomsten.

Tot ziens in ons jarige Café!!!


De Parkinson Cafés zijn een initiatief van en worden mede mogelijk gemaakt door de Parkinson Vereniging.


Parkinson Academie
De Parkinson Academie biedt ook cursussen aan, wellicht ook in uw regio. Kijk op de website bij de Parkinson Academie voor het meest actuele overzicht. Heeft u interesse om deel te nemen, dan kunt u zich nu reeds inschrijven op de website.   

Heeft u vragen of wensen ten aanzien van ons Parkinson Café? Laat het ons weten tijdens een bijeenkomst of via ons e-mailadres: info@parkinsoncafealmere.nl of bij Anneke de Wildt, telefoon: 036 5351123.

Zie voor meer informatie ook: www.parkinsoncafealmere.nl© De Schoor, Welzijn in Almere | Haagbeukweg 153 | Postbus 1220 | 1300 BE Almere | Telefoon 036 - 52 78 500 | E-mail: info@deschoor.nl