Senioren > Parkinson Café

Parkinson Café Almere is een trefpunt voor mensen met de ziekte van Parkinson, hun partners, mantelzorgers, familie en kennissen.

Bent u nog niet eerder in het Parkinson Café Almere geweest? U denkt misschien dat wij alleen bezig zijn met de negatieve kanten van onze ziekte? Dat er misschien een treurige sfeer heerst? U wilt niet in een negatieve spiraal terechtkomen?

Wij dus ook niet!

Wij geven informatie en ondersteuning in een positieve sfeer. Wij zijn vooral bezig met wat wél kan! Kernwoorden zijn: Ervaring en Informatie uitwisselen, Nieuwe contacten, Ontspanning, Positiviteit. Bekijk het met eigen ogen! Kom gerust vrijblijvend een keertje kijken!


Programma tot juli 2020
(onder voorbehoud van ontwikkelingen op het gebied van het coronavirus)

09 juni: Creatieve middag met Suzan Abee
Zij heeft een Praktijk voor Expressie en Gewaarzijn in Almere Haven. Ze komt bij ons en zet ons aan het werk. Aan het eind van de bijeenkomst gaan we met iets zelfgemaakts naar huis.

14 juli: Boottocht over de Almeerse wateren met De Grote Sloep
Evenals vorig jaar gaan we het water op met schipper Erik en varen een andere route door Almere.


Alle bijeenkomsten zijn op de tweede dinsdag van de maand in Filmwijkcentrum, (behalve de boottocht) van 13.30 tot 15.30 uur, Walt Disneyplantsoen 76, Almere.
Bereikbaar met openbaar vervoer buslijn Dansmetro 5 en regiolijnen 159, 322, 323 en 324  halte Walt Disneyplantsoen. Voor de deur gratis parkeerplaatsen.

Wilt u meedoen met één of meerdere activiteiten van maart (lunch-3 Euro), mei (cabaret), juni (creatieve middag) of juli (boottocht-5 Euro)? Dan is inschrijven nodig. Deze activiteiten zijn in eerste instantie voor leden en hun partners. Niet-leden kunnen op de reservelijst worden geplaatst. 
Voor de andere bijeenkomsten hoeft u zich niet op te geven. Gewoon komen. Toegang is gratis, evenals het parkeren.

Aanmelden kan op de inschrijflijsten bij de maandelijkse bijeenkomsten. Daar kunt u vooruit betalen. Aanmelden kan ook via info@parkinsoncafealmere.nl (dan kunt u bij de lunch/boot zelf betalen); wilt u wel uw telefoonnummer melden?!

Tot ziens in ons jarige Café!!!


De Parkinson Cafés zijn een initiatief van en worden mede mogelijk gemaakt door de Parkinson Vereniging.


Parkinson Academie
Ook in het voorjaar gaan er diverse cursussen van start, wellicht ook in uw regio. Kijk op de website bij de Parkinson Academie voor het meest actuele overzicht. Heeft u interesse om deel te nemen, dan kunt u zich nu reeds inschrijven op de website.   

Heeft u vragen of wensen ten aanzien van ons Parkinson Café? Laat het ons weten tijdens een bijeenkomst of via ons e-mailadres: info@parkinsoncafealmere.nl of bij Anneke de Wildt, telefoon: 036 5351123.

Zie voor meer informatie ook: www.parkinsoncafealmere.nl© De Schoor, Welzijn in Almere | Haagbeukweg 153 | Postbus 1220 | 1300 BE Almere | Telefoon 036 - 52 78 500 | E-mail: info@deschoor.nl