Kinderen > De Schatkist, Danswijk

Op het schoolplein van De Zevensprong kun je tijdens de openingstijden gezellig komen spelen bij de Schatkist.

Bij de Schatkist kun je leuke spelmaterialen lenen om direct mee te spelen. Wat vind je bijvoorbeeld van een spannend potje voetballen met je vrienden, een mooie tekening maken met stoepkrijt met je hartsvriendin of samen spelletjes spelen? Voor groot speelgoed, zoals bijvoorbeeld de springstok en mammoetskelter, knap je eerst een (klein) klusje op, voordat je die kunt lenen. Kleiner speelgoed mag je zo lenen.

De Zevensprong heeft een prachtig schoolplein, waar je je urenlang kunt vermaken.
De speelcoach is altijd in de buurt. Zij helpt je graag bij het verzinnen van een leuke activiteit, samen met je vrienden en vriendinnen.

Als je voor het eerst komt spelen bij De Schatkist, moet je je inschrijven. Je ouders moeten daarbij zijn. Zij blijven te allen tijde verantwoordelijk voor jou: de Schatkist is géén kinderopvang.

Openingstijden
Dinsdag en donderdag van 14.30 tot 16.00 uur en woensdag van 12.30 tot 14.00 uur.

Tussen de voorjaarsvakantie en de herfstvakantie op dinsdag en donderdag van 14.30 tot 17.00 uur en op woensdag van 12.30 tot 14.00 uur.

In de vakanties en bij slecht weer is de Schatkist gesloten.

Kom eens langs op het schoolplein van De Zevensprong aan de Danslaan 74 en ontdek de Schatkist.© De Schoor, Welzijn in Almere | Haagbeukweg 153 | Postbus 1220 | 1300 BE Almere | Telefoon 036 - 52 78 500 | E-mail: info@deschoor.nl