Stage > Opleidingenoverzicht voor stage

De Schoor is een door SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) erkend leerbedrijf voor diverse mbo beroepsopleidingen. Jaarlijks bieden wij stageplaatsen aan voor o.a. onderstaande opleidingsrichtingen en niveaus. 

 

Overzicht van de meest voorkomende opleidingen waar we stageplaatsen voor bieden, maar ook voor andere opleidingen kun je met ons in gesprek over de mogelijkheden:

 

mbo

hbo

Sociaal Werk (SCW en beperkt aantal plekken SMD)

Gespecialiseerd pedagogisch medewerker

Pedagogisch medewerker kinderopvang

Kunst en cultuur

Sport en Bewegen

CIOS 

Dienstverlening 
 

Social Work

(CMV, MWD, SPH)

Creatieve Therapie  

ALO

Pedagogiek

 

 
Wij ontvangen jaarlijks veel stageverzoeken. Door op de link vacatureoverzicht te klikken vind je een overzicht van alle vacatures/stageplekken die momenteel beschikbaar zijn en daar kan je direct op reageren middels het online reactieformulier.

Zie je geen geschikte vacature? Vul dan het Aanmeldformulier stages in. Je kunt ons via dit formulier laten weten naar wat voor stage/aftstudeeropdracht of comakership je op zoek bent. Wij plaatsen jouw verzoek in een nieuwsbrief die wij wekelijks onder alle werkbegeleiders verspreiden.

Zit het antwoord op jouw stageverzoek er niet bij?
Klik op veel gestelde vragen stages. Is je vraag daarmee nog niet beantwoord, stuur dan een mail met je vraag naar stages@deschoor.nl .

 © De Schoor, Welzijn in Almere | Haagbeukweg 153 | Postbus 1220 | 1300 BE Almere | Telefoon 036 - 52 78 500 | E-mail: info@deschoor.nl