Weblog: Zonder Trapnotov niet zo gedreven!
Dominic de Ruiter, 21 jaar, muziekproducer en hiphop artiest. Dominic, alias DoGGz, zocht een plek om muziek te maken. Een plek waar hij zijn muziek kon laten horen en verbeteren. Trapnotov gaf hem een podium en meer…
Lees verder
Nieuws1 | 2 | 3
Ouder-Kind Inloop (0-4 jaar)
Welkom op donderdag bij de Ouder-Kind Inloop. Waarom een ouder-kind inloop? Vind je het leuk dat je kind andere kinderen ontmoet? Kom dan naar de inloop. Alle mama's, papa's, oma's en opa's zijn welkom.
Lees verder

Winterse stamppot voor 70 Havenaren
DE MEENTEN – 55 kilo aardappels, 9 kilo boerenkool, 8,5 kilo hutspot, 8 kilo zuurkool en verder heel veel spekjes, draadjesvlees, gehaktballen en rookworsten. Dat ging er allemaal doorheen tijdens het stamppottenfestijn in buurthuis Meenten en Grienden. Zeventig buurtbewoners mochten woensdag 10 december gratis aanschuiven voor een stamppot.
Lees verder

Vrijwilligers Informatief Huisbezoek gezocht!
Honderden vrijwilligers werken samen met de professionals van De Schoor aan het welzijn van alle Almeerders. Vrijwilligers zijn onmisbaar bij een goede uitvoering van ons werk. Het Informatief Huisbezoek is een samenwerking tussen Humanitas, de VMCA en De Schoor.
Lees verder

Vervelen in de kerstvakantie is niet nodig
Vervelen uw kinderen zich in de kerstvakantie? Dat is niet nodig. In buurtcentrum Het Boegbeeld worden op dinsdag 23 december en dinsdag 30 december leuke activiteiten georganiseerd voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar.
Lees verder

Peuter+ 2015
Samen Eten, Samen Leren en Samen Spelen Speciaal voor ouders en hun kinderen tussen de 2 en 4 jaar, elke tweede woensdag van de maand. Binnen de gezellige speelzaal Kleine Columbus is Samen Eten, Samen Leren en Samen Spelen elke keer een nieuwe ervaring. Muziek, Theater, Dans en nog veel meer.
Lees verder

Hester’s Knipsalon
Wilt u zelf leren knippen en vindt u het leuk om met uiterlijk bezig te zijn? Dan is deze cursus een prima keuze. In deze cursus leert u kapsels knippen bij vrouwen, mannen en kinderen.
Lees verder
Nieuws1 | 2 | 3

Accommodaties

De Schoor 25 jaar
Kalender1
Kalender1Film
)
Meedoen in Almere
© De Schoor, Welzijn in Almere | Haagbeukweg 153 | Postbus 1220 | 1300 BE Almere | Telefoon 036 - 52 78 500 | E-mail: info@deschoor.nl